Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Kupnju na račun & više
Iz reda vrijednost 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 €
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Pribor / Skladištenje i prikazuje
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
Četka za čišćenje posude za čuvanje četke i palicama
Boja slika može se razlikovati.
Детаљи
+

Четка за чишћење резервоара је једна идеална за чишћење четке и остали радови могу бити различите материјале као што су четке, ружиног дрвета штапићи за јело и држите га као предивно.

Ова згодна четка за чишћење резервоара од пластике има различите величине терминала и плуг рупе, дајући вам могућност различите величине четке и Веркзеге залиху. Поред тога, четкица за чишћење резервоара жлеб дно, а то је да осигура да накупљене прљавштине акумулира тамо и остаје тамо.

употреба четкице за чишћење резервоара је веома лаган и изгледа овако:
довољно велики број попуните четкице за чишћење у резервоару, одговарајуће четкице заглављен у заградама, тако да регулатор бодове и коса је потпуно прекривен течношћу. Сада четком само у прописаном чишћења време може бити у резервоару.

Након чишћења, ви или имају могућност да пусти течност за чишћење у посуду и да буде запечаћен са практичне навојним затварачем, који Моглицхекеит је поновно коришћење течности, или можете да празне и чисте контејнер и користите то четком и / и притвор другу алатку. "

Mjere
+
0.075 Metar (m)
0.078 Metar (m)
0.113 Metar (m)
Повратне информације
+
Ukupno pregleda
4.4444
Pregled
5
5
4
3
3
1
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni