Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
Više od 150 LED gelovi
3 godine jamstva na svim uređajima
Iz reda vrijednost 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Pribor / Skladištenje i prikazuje
Četka za čišćenje posude za čuvanje četke i palicama

Детаљи
+

Четка за чишћење резервоара је једна идеална за чишћење четке и остали радови могу бити различите материјале као што су четке, ружиног дрвета штапићи за јело и држите га као предивно.

Ова згодна четка за чишћење резервоара од пластике има различите величине терминала и плуг рупе, дајући вам могућност различите величине четке и Веркзеге залиху. Поред тога, четкица за чишћење резервоара жлеб дно, а то је да осигура да накупљене прљавштине акумулира тамо и остаје тамо.

употреба четкице за чишћење резервоара је веома лаган и изгледа овако:
довољно велики број попуните четкице за чишћење у резервоару, одговарајуће четкице заглављен у заградама, тако да регулатор бодове и коса је потпуно прекривен течношћу. Сада четком само у прописаном чишћења време може бити у резервоару.

Након чишћења, ви или имају могућност да пусти течност за чишћење у посуду и да буде запечаћен са практичне навојним затварачем, који Моглицхекеит је поновно коришћење течности, или можете да празне и чисте контејнер и користите то четком и / и притвор другу алатку. "

Mjere
+

0.075 Metar (m)
0.078 Metar (m)
0.113 Metar (m)

Повратне информације
+

Ukupno pregleda

4.5

Pregled

5
5
4
2
3
1
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€

nded međunarodni