Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
Više od 150 LED gelovi
3 godine jamstva na svim uređajima
Iz reda vrijednost 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Pribor
Nail Art Pops 50 St.

Детаљи
+

Ovo Nail Art Pops sastoje od vrha na kojoj je štap koji je u prilogu za bolje upravljanje. Ove Pops može stvoriti jednostavan način drugačiji nokte dizajna i neka svoju kreativnost pokrenuti besplatno. Uz praksu i puno kreativnosti da biste dobili najbolje dizajne, ali bih da se bave jedan ne uvijek svoje nokte . Modeli također nisu uvijek. Stoga, u pops najlakše rješenje za naučiti tehnike oblikovanje i dobiti rutinski je potrebno u dizajnu nokte.

Za kupcima noktiju Pops može biti vrlo praktičan. Većina kupaca nemaju stvarnog pojma šta želite imati vremena za nail art. Uz Pops, možete lako pokazati svoje klijente na nail art. Stoga, odluka nokte dizajna je olakšano, a kupac dobiva iste emisije uvid u raznolikost svoje ponude.

Različite boje mogu biti prikazani bolje. Pravo boja je obično samo zaista vidljiv kada su primijenjene u gel ili odgovarajuće Gellack i akrilnim bojama na vrhu.

Mjere
+

0.025 Metar (m)
0.105 Metar (m)
0.011 Metar (m)

Повратне информације
+

Ukupno pregleda

5

Pregled

5
3
4
0
3
0
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€

nded međunarodni