Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Kupnju na račun & više
Iz reda vrijednost 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 €
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Pribor / Higijena u Nokat studija
Lateks rukavice pružaju potrebnu zaštitu u nokat studio
Boja slika može se razlikovati.
Детаљи
+

Higijena u području rada, kao i za vlasnike vlasnici noktiju salon osnovne za nokte. Štetne tvari, podnošenja i kožu nadražujuće oprema i pribor mogu izazvati alergije ili intolerancije javljaju kada zaposlenih često dolaze u kontakt bez zaštite. Dakle, u svakom salonu za nokte uvijek lateks rukavice za jednokratnu upotrebu se nose kada nokti podnio ili se obavlja noktiju nail seta. Oni su sastavni dio zaštite na radu i higijene u radu.

U nded lateks rukavice za jednokratnu upotrebu su napravljeni od kvalitetne prirodne gume lateksa i prahu. Oni štite ruke koja se odnosi na preosjetljivost na svakodnevni rad materijala i proizvoda u salonu za nokte, ali i protiv kožu od isušivanja. Osim toga, to može biti korisno da redovno hidrataciju ruke nakon posla na vlagu. Za higijene u salonu za nokte nudimo vam našu kutiju sa 100 komada svaki sa praktičnim doziranje. Možete birati između tri veličine: mala, srednja i velika izabrani.

Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni