Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Kupnju na račun & više
Iz reda vrijednost 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 €
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Pribor / Prazne posude
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
Plastična boca s vijkom kapom 250 ml
Boja slika može se razlikovati.
Детаљи
+

Osim higijene i čistoće i dobre reda je dio noktiju salon rada. To će osigurati da sve bude spremno. To traje noktiju nekoliko pribor i prazne kontejnere ne smije propustiti. Mnogi materijali, osobito tekućine, ponudio jeftinije u velikim bocama. Međutim, veliki spremnik nije vrlo praktičan za svakodnevnu upotrebu. Dakle iskoristiti naše plastične boce prazne. Uvrtni transparentan, koja se može integrirati na bilo stanici savršeno Tako možete ispuniti svoju opremu i imati rukovanje veličinu za rad, a ne žrtvujući cijena prednost od velikih paketa.

Bočica je predodređena za sve tekućine poput noktiju čistač, Nailcleaner ili dezinfekciju. No, sve ostale tekućine su u dobrim rukama u njemu i biti zaštićeni od prašine i prljavštine čuvati. Vijak kapa zatvara bocu sigurno, a time i isparavanje ili isparavanje tekućine je nemoguće. Naravno, spremnik se također može koristiti za druge stvari iz noktiju dizajn.

Nudimo dugogodišnje iskustvo proizvodnje i visokoj kvaliteti naših proizvoda, koji su u skladu sa strogim zahtjevima europskih standarda i proizvedeni na stanje UV gel istraživanja. Uvjerite se sami, da ćete biti potpuno oduševljen. Koristite naš bocu za ugodniji rad i uštedjeti na kupnji tekućine kroz rasutom stanju.

Mjere
+
0.049 Metar (m)
0.009 Metar (m)
0.189 Metar (m)
Повратне информације
+
Ukupno pregleda
5
Pregled
5
3
4
0
3
0
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni