Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
Više od 150 LED gelovi
3 godine jamstva na svim uređajima
Iz reda vrijednost 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Pribor / Prazne posude
Boca dozator pumpe - praznu posudu za nokte tekućine

Детаљи
+

U mnogim noktiju salon opreme za rad su kupili za zaliha. To štedi vrijeme i novac. Međutim, veliki kontejneri za skladištenje su vrlo glomazni, prazne kontejnere u različitim veličinama i stoga su također važni. U bocu dozator pumpe, najvažnije tekućine može biti user-friendly i ekonomski popunjena u noktiju studio i stavio na radnom mjestu.
Punjenje je idealno vrši kroz lijevak, tako da ništa ne prospe. Ovisno o različitim veličinama boca potrebno da se izabrani, neutralne bocu mogu biti označene u skladu sa identifikaciju sadržaja. Za ekonomske i efikasno sredstvo za čišćenje noktiju ili druge tekućine, pumpe čini posebnim u poklopcu. To omogućava precizno doziranje, uzima samo onoliko koliko je potrebno. Preporučujemo vam da uvijek imate adekvatnu ponudu ovih praktičnih kontejnera kao dodatna oprema u noktiju salon. Kada nije u upotrebi treba biti bocu i pumpa temeljito očistiti i dobro osušiti.

Повратне информације
+

Ukupno pregleda

4

Pregled

5
0
4
1
3
0
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€

nded međunarodni