Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Kupnju na račun & više
Iz reda vrijednost 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 €
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Pribor / Prazne posude
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
Boca dozator pumpe - praznu posudu za nokte tekućine
Boja slika može se razlikovati.
Детаљи
+

U mnogim noktiju salon opreme za rad su kupili za zaliha. To štedi vrijeme i novac. Međutim, veliki kontejneri za skladištenje su vrlo glomazni, prazne kontejnere u različitim veličinama i stoga su također važni. U bocu dozator pumpe, najvažnije tekućine može biti user-friendly i ekonomski popunjena u noktiju studio i stavio na radnom mjestu.
Punjenje je idealno vrši kroz lijevak, tako da ništa ne prospe. Ovisno o različitim veličinama boca potrebno da se izabrani, neutralne bocu mogu biti označene u skladu sa identifikaciju sadržaja. Za ekonomske i efikasno sredstvo za čišćenje noktiju ili druge tekućine, pumpe čini posebnim u poklopcu. To omogućava precizno doziranje, uzima samo onoliko koliko je potrebno. Preporučujemo vam da uvijek imate adekvatnu ponudu ovih praktičnih kontejnera kao dodatna oprema u noktiju salon. Kada nije u upotrebi treba biti bocu i pumpa temeljito očistiti i dobro osušiti.
Повратне информације
+
Ukupno pregleda
4
Pregled
5
0
4
1
3
0
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni