Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
Više od 150 LED gelovi
3 godine jamstva na svim uređajima
Iz reda vrijednost 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Pribor / četka
Staklo olovku umjesto četkom - savršen alat za nail art

Детаљи
+

Staklo proljeća omogućava primjenu vrlo tanak Farbgelschichten. Ovo je slučaj za crtanje tačan liniju francuski i u primjeni stencil tehnikom veliku prednost i čini za savršeno nail art rezultate. Staklo pero pripada pribor u bilo salon noktiju i može u mnogim slučajevima četkicom više od zamijeniti.
Staklo proljeća koristi na primjer u francuskom noktiju dizajn, a zatim modeliranje se vrši na uobičajen koracima. U prirodnih noktiju se priprema, onda nail art šablona se stvara ako je potrebno. Nakon što je stvorio aplikacija i vezanje baze sloja francuskog noktiju sa staklom proljeća na predlošku. To je posebno važno raditi u tankim slojevima i pažljivo izliječiti svaki sloj pod UV lampe. Budući da je staklo proljeća radi vrlo tanke, može se koristiti vrlo dobro u noktiju, na primjer, osmeh linija za francuske noktiju izvući precizno. Rezultat je savršen gel nokti izgledaju vrlo prirodno, zbog male debljine materijala.

Повратне информације
+

Ukupno pregleda

5

Pregled

5
3
4
0
3
0
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€

nded međunarodni