Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Kupnju na račun & više
Iz reda vrijednost 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 €
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Pribor / četka
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
nded Gel Gr. 2 - Za nail art gel slojeva i precizno
Boja slika može se razlikovati.
Детаљи
+

Uz nded Gel Gr. 2, dizajn raspored noktiju je dopunjen važan dodatak. Pažljivo izrađen četka idealna je za jedinstvenu primjenu svih gel slojeva i idealan je za mali noktiju ploča i filigranski rad. Za nail art pomoću Jedan Stroke tehniku ​​Sable četka za kosu sa srebrnim priključak je također idealno.

Uz extra-fine nded Gel Gr. 2 može se izvršiti precizno i ​​čisto posebno filigranski rad na nokat. U Kist je izrađen od Sable kosa koja je stabilno fiksna u srebrnom priključak. Na ravno rub četkice za ivica može obavljati baš relativno uskom širina je idealan za male nokte i korištenje četke u One Stroke tehniku. U ovoj tehnici, isto dvije boje su ušivene četkom moždani udar na jedinstven i ličnih nail art. Gel se može koristiti za primjenu početnica i Aufbaugelen i koristiti čak i za uniformu Farbgelschicht. Stoga, pravi četka za kosu traje dugo, nakon svake upotrebe, temeljno čišćenje je važno. Preporučujemo nded četkom za čišćenje iz našeg asortimana, sušenja čekinje treba biti uspravno.

Mjere
+
0.004 Metar (m)
0.004 Metar (m)
0.162 Metar (m)
Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni