Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Kupnju na račun & više
Iz reda vrijednost 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 €
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Pribor / četka
NAIL-EON Gel Četka
Boja slika može se razlikovati.
Детаљи
+

Veština i praksa su važne tačke u cilju postizanja savršen rezultat. Pored toga,pravo sredstvo i pribor ima važnu ulogu. Jednanajvažnija od njih, su četke. Oni su vitalni deo procesa apliciranja gel na noktima u. Naš četka gel, u veličinama 4, 6 i 8, susavršeni pratilac za gel nokte i noktom umetničkih kreacija. Gel četke imaju tanku drvenu ručku koji je ofarban u crno. Oni imaju dobar balans u ruci. Zbog toga oni bi vaš jednostavan rad i problem besplatno. Naravno samo kvalitetni materijali korišćeni su za ove četke, tako da možemo obezbediti standard ste navikli da.

Dlake četke je gustine i to je čvrsto drži srebrnoj Frula koji je čvrsto priključen na drvenom drškom. Korišćenje gelovi bez kaplje i odbacuje je stoga nije problem uopšte. Iz različitih veličina, uvek možete da pronađete odgovarajući za vaš trenutni zadatak. NAIL -EON Gel Četka je dizajniran da radi sa svim gelova. Bez obzira da li želite da primenite bazu -, graditelj -, zaptivanje, ili jedan od naših kolor gelova. Tako da možete da uživate duže četke, uvek bi trebalo da ih očistite posle upotrebe sa četkom za čišćenje. Naravno, možete pronaći ovo iz naše prodavnice. Nikada čuvanje četkice sa kose okrenut nadole, može da slomi ili na drugi način ošteti kosu. Ako su uskladišteni stoji, onda uvekkosa pokazuje gore. Još bolje bi bilo da ih čuvate polaganje na njihovoj strani, preferrabli smeštaju u ugradnje četkom slučaju.

Повратне информације
+
Ukupno pregleda
4.6111
Pregled
5
10
4
3
3
1
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni