Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Kupnju na račun & više
Iz reda vrijednost 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 €
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Pribor / četka
NAIL-EON Akril Četka
Boja slika može se razlikovati.
Детаљи
+

Imajući odgovarajuću opremu je vitalni deo rada sa nokat dizajn i modeliranje. Postoji mnogo alata koji mogu da rade bez. Među onima su četke. Četke su dostupni u različitim veličinama, a dizajnirani su za različite zadatke. Ako kreirate nokat umetnosti, potrebno je tanak i fino četku. Ali, ako ste se stvaraju akril ili gel nokte, morate veći četkicu kako bi radili brže. Mi vam nudimo našu NAIL-EON Akril Četka za najbolji rezultat kada se radi sa akril - prah-tečnost - tehnike. Sa ovim proizvodima možete primeniti metod akril, bez ikakvih problema.Četkica sedi udobno u ruci, i popunjava najviše zahteve kvaliteta i funkcionalnosti. Ako želite, možete naravno koristiti ih za gela noktiju. Mnogi četke su dizajnirani za određenu namenu, ali obično možete naći druge koristi za njih.Gel četka se takođe može koristiti za akril noktiju.

Tako da četka traje duže, morate se pobrinuti za to. Posle svake upotrebe potrebno je da se temeljno očistiti i dezinfikovati.Četkica treba uvek da se koristi za tehniku da ste ga izabrali za. Ako koristite četkicu za akrila, trebalo bi da ostane u akrilnog upotrebi. I očigledno Isto važi gela noktiju. Da bi se četka dlake dobro, potrebno je da ih smestite u pravu. Srećom nudimo vam pripijene rešenja za skladištenje. Ako čuvate četkice u postolju, uvek ih stavite tako da četka bude okrenuta na gore.

Повратне информације
+
Ukupno pregleda
4.7586
Pregled
5
22
4
7
3
0
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni