Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Kupnju na račun & više
Iz reda vrijednost 49 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 €
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Pribor / četka
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode SPRING2017
Nail Art Painting Brush - od suštinskog značaja za fine ukrasa za nokte
Детаљи
+

Za delikatna slika na nokte je potrebno pravo alat. Četkom za nail art u redu sintetičke verzije kose dolazi dodatno s bijelom ručkom i stoga čini kao dodatna oprema u noktiju salon dobar utisak. Može se koristiti, fine četke posebno dobra za osjetljive crteže i uzoraka.
Extra dobro i zamršene obrasce može biti posebno lako i precizno uz četkom za nail art, sa svojim lijepim i kratkim četkom dlake. Na četkicu je pogodan za sve uobičajene Nailartfarben kao Creative slika u boji, Nailartfarbe ili u boji gel i može se primijeniti za različite tehnike. Dobro u ruci bijelu četkicu od ergonomski oblikovana drška je, sigurno držanje i precizno vođenje četke dozvoljava. Kao razlog za nail art ukras sa četkom boje služe pažljivo lakiranje prirodnih noktiju ili nokte vajarstvo, koja je obložena lak za nokte, UV Gellack ili u boji gel. Ova ruka-oslikane nail art je dugotrajan i pouzdan, nokat se konačno zapečaćena. Nakon svake upotrebe, četke treba očistiti pažljivo četkom za čišćenje i suho stojeći. Stoga, trajnost je zagarantovana.


Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni